Julkaistu

PERUTTU: Supersaha tuo DJ Orkidean Keran Halleille

DJ Orkidea

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Kaikki ennakkolippujen ostajat kontaktoidaan ja maksut palautetaan samalla maksutavalla kuin lipun ostot.

Espoon Poliisi päätti että tapahtuma olisi saanut jatkua vain kello 02 asti. Kello 06 asti suunnitellun tapahtuman luonne olisi muuttunut liikaa, eikä meillä järjestäjillä jäänyt valitettavasti muuta vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma.

Lauantaina 4.12. on ainutlaatuinen tilaisuus tanssia 2000-luvun alun trancea aamuun asti Supersahan UG-henkisissä varastohallibileissä Keran Halleilla. Tapahtuman pääesiintyjänä on itse DJ Orkidea, jolta kuullaan 2,5h vinyylisetti. Tekniikkaa halleille tuodaan muun muassa 30 kW Turbosound äänentoisto ja tehokkaat EVIL KORE laservalot.

Supersaha vie vuosituhannen vaihteen kiksutrancen sinne missä se ei koskaan alunperin ollutkaan: Varastohalleissa ja UG-henkisissä bileissä kuullaan yleensä teknoa tai psytrancea. Keran Hallit on entinen Inexin logistiikkakeskus, jonka valtava Lähettämö ja yläkerran Konttori ovat tapahtumamme käytössä, ennen niiden purkamista tammikuussa 2022. Keraan on Helsingin keskustasta 20 min junamatka ja sinne on helppo saapua myös omalla autolla.

Keran Hallien Lähettämö
Keran Hallien Lähettämö

Tapahtumassa on ammattimainen järjestyksenvalvonta, mutta ei valvottua narikkaa. Tapahtumassa ei ole anniskelua. Yläkerran chillout-osastoa isännöi DJ+VJ Indigo ja siellä on myynnissä myös alkoholittomia juomia. Olemme rajoittaneet tapahtuman yleisökapasiteettia, jotta ei syntyisi jonoja ja jotta voimme juhlia turvallisesti. Suosittelemme siksi ennakkolippua. Koronapassi on käytössä ja kaikkia viranomaisten määräyksiä yleisötilaisuuksista noudatetaan. Tervetuloa ja sahataan kun tavataan!

SUPERSAHA: ORKIDEA
SUPERSAHA: ORKIDEA
Julkaistu

RANTASAHA LA 24.7.

Rantasaha

Kiksu soi ja aurinko paistaa Puotilan uimarannan kupeessa lauantaina 24.7. Supersahan ulkoilmatapahtumassa. Vapaa pääsy. Uima-asu ja pyyhe mukaan. Avoimet dekit b2b klo 20.00-22.00, vain vinyyli, musiikkilinja 2000-luvun trance.

◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢◢

▶ EFIALTES
▶ THOMAS
▶ OSQUUK
▶ LUPU
▶ AVOIMET DEKIT

▷ Ääni: Turbosound 3 x M18B subbarit, 2 x M15 yläpäät
▷ Dekot: ANNA SÄILÄ
▷ La 24.7.2021 klo 15-22
▷ Sijainti: https://goo.gl/maps/xoRJh6ixq2UpQRA66
▷ Vapaa pääsy. Ei anniskelua. Omat juomat ok.

◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤◤

Helsingin kaupungin yleisen alueen vuokrauspäätös: TP2100411

MERELLISTÄ KIKKELITRANCEA – TERVETULOA

Julkaistu

Supersaha jatkuu vuonna 2021

Supersaha

Y2K-trance + laser @ UG = <3

Kiitos vielä kaikille, jotka olivat mukana kahdessa ensimmäisessä Supersahassa! Tarkoituksenamme oli järjestää seuraavat juhlat jo marraskuussa, mutta koronatilanteen asettamat rajoitukset tekivät valitettavasti siitä liian vaikeaa.

Vuosi 2020 ei ollut paras mahdollinen aloittaa uutta bailukonseptia, mutta ajatus 2000-luvun alun trancesta UG-bileissä todistettiin toimivaksi. Olemme iloisia helmikuun ja elokuun onnistuneista tapahtumista ja siitä että viimeistä vuottaan DJ:nä soittava Proteus saatiin mukaan.

Supersahat jatkuvat alkuvuodesta 2021 tai heti kun tilanne järjestämisen mahdollistaa. Jatkamme siitä mihin huhtikuun peruuntuneessa tapahtumassa jäätiin, laittaen samalla jo hieman isompaa vaihdetta silmään. Pidetään saha soimassa ja kiksusormet ilmassa! <3

Julkaistu

Supersaha palaa 8.8. vieraanaan Proteus

Supersaha palaa viimein Puotilaan lauantaina 8.8. Kunniavieraaksi saapuu viimeistä vuottaan DJ:nä soittava Proteus, tukenaan Indigo sekä Supersahan vakiokalusto Thomas ja Lupu. Valoissa nähdään helmikuun tapaan Laser Illumination.

Aluehallintovirastot sallivat alle 500 hengen yleisötilaisuudet 1.8. alkaen. Siirsimme siksi tapahtuman alkuperäiseltä 25.7. päiväykseltä lauantaille 8.8. Pyydämme kävijöitä noudattamaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä. Pyrimme huomioimaan tilanteen tapahtumatuotannossa. Yleisökapasiteettia on rajoitettu ja suosittelemmekin ennakkolipun hankkimista.

HANKI ENNAKKOLIPPU TÄSTÄ

HUOM: Huhtikuun peruttuun tapahtumaan hankitut ennakkoliput käyvät sellaisenaan lauantaina 8.8.

DJ Proteus
DJ Proteus
Julkaistu

Tiedote: Koronavirus ja Supersaha

PÄIVITETTY 3.7.2020

Kevään Supersahat 18.4. ja 23.5. on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Seuraava tapahtuma siirtyy 25.7. päivämäärältä lauantaille 8.8. jossa pidetään aiemmin ilmoitettu lineup (Proteus, Indigo).

Aluehallintovirastot sallivat alle 500 hengen yleisötilaisuudet 1.8. alkaen. Siirsimme siksi tapahtuman alkuperäiseltä 25.7. päiväykseltä lauantaille 8.8. Pyydämme kävijöitä noudattamaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä. Pyrimme huomioimaan tilanteen tapahtumatuotannossa. Yleisökapasiteettia on rajoitettu ja suosittelemmekin ennakkolipun hankkimista.

La 18.4. ennakkoliput voi käyttää joko sellaisenaan 8.8. tapahtumassa tai saada niistä rahat takaisin. Olemme yhteydessä ennakkolipun ostaneisiin. Kevään tapahtumiin ilmoitetut esiintyjät pyritään tuomaan uusiin, syksyllä järjestettäviin tapahtumiin. Näistä tietoa lähempänä.

Mikäli kysymyksiä tapahtumaan liittyen herää, voit ottaa meihin yhteyttä sosiaalisen median kanaviemme, kotisivujemme www.supersaha.fi tai sähköpostiosoitteen yhteys@supersaha.fi kautta.

Pidetään saha soimassa ja kiksusormet puhtaina.

Julkaistu

Supersaha vie kiksun maan alle

Supersaha tuo ”kikkelitrancen” eli 2000-luvun melodisen trance-musiikin takaisin – nyt laitakaupungin hämyisiin varastohalleihin

Supersahalla viitataan yleensä Roland JP-8000 -syntetisaattorin keskenään epävireisiä saha-aaltoja yhdistävään supersaw-aaltomuotoon. Sen käyttö oli tyypillistä 2000-luvun alun euforisessa trance-musiikissa ja supersahasta voidaan puhua jopa omana tyylisuuntanaan. Jatka artikkeliin Supersaha vie kiksun maan alle